Nipala

Arvioidaan erektiohäiriöt

Monet miehet arastele puhua lääkärille Erektiohäiriöt. Tämä yhteinen ongelma voidaan hoitaa, mutta vain jos lääkäri ei tiedä siitä. Lääkäri todennäköisesti kysyä kysymyksiä Erektiohäiriö. Olitpa kysyi tai ei, kerro lääkärillesi mitään, mikä voisi auttaa lääkäriä ymmärtämään ongelman. Lääkäri voi tehdä tentti ja voi suorittaa joitakin testejä auttaa löytämään syy teidän Erektiohäiriöt.

Yksinkertainen tentti

Lääketieteen tutkinto voi auttaa lääkäriä ymmärtämään, mikä on aiheuttanut ongelman. Erektiohäiriöt on joskus ensimmäinen merkki muita terveydellisiä ongelmia, joten lääkäri voi tarkistaa yleistä terveydentilaa. Hän voi myös tutkia penis, kivespussin, ja kiveksiä. Kerro lääkärille kaikista lääkkeitä otat, mukaan lukien määrätty ja over-the-counter lääkkeitä, sekä kaikki yrttejä tai lisiä.

Sinulla voi olla joitakin testejä

Lääkäri voi suositella joitakin tai kaikkia näistä testeistä:

  • Verikokeet mitata hormoneja tai lipidien (rasva-aineiden määrää veressä, kuten kolesteroli ). Muut verikokeet tarkistaa diabetes tai auttaa osoittamaan terveyden maksa, munuaiset, ja eturauhasen.

  • Verenkiertoa testit tarkistaa, kuinka hyvin veren liikkuu penikseen.

  • Peräsuolesta tentti tarkistaa laajentuneen eturauhasen rauhanen. Laajentuneen eturauhasen ja erektiohäiriö on yhdistetty viimeaikaisissa tutkimuksissa.

  • Lisätestejä tarkistaa muita sairauksia, jotka rajoittavat kykyäsi olla yhdynnässä.

Hoitosuunnitelmaasi

Sen perusteella, mitä sanoa ja mitä tahansa tentti näyttää, lääkäri suosittelee hoitosuunnitelman. Ensimmäinen askel voi olla kokeilla erektiohäiriön lääkkeitä, koska ne auttavat useimmat miehet. Jos ne eivät auta sinua, lääkäri voi ehdottaa muunlaisia ​​hoitoa. Sinä ja kumppanisi voi myös haluta keskustella, mitkä vaihtoehdot toimisi parhaiten teidän suhteeseen. Hoito voi sisältää puuttumalla aiheuttaa terveysongelmia, kuten alentaa kolesterolia. Ja neuvontaa voidaan suositella puhua taustalla emotionaalisia kysymyksiä.