Nipala

Operaattorin hauskaa takaisin seksiä

Jopa paras suhde, sukupuoli voi tulla tylsää jälkeen useita vuosia. Kun hieman mielikuvitusta, voit sytyttää kipinän.

Seikkailunhaluinen. Ehkä et ole koskaan harrastanut seksiä keittiön lattialle tai suojaisessa paikassa metsässä, nyt voisi olla aika kokeilla sitä. Tai kokeile tutkimalla eroottisia kirjoja ja elokuvia. Jopa vain tunne naughtiness saat tsekata X-rated elokuvan paikallinen Video Store saattaa tehdä sinut vallaton.

Olla aistillinen. Luo ympäristö rakastelu, joka vetoaa kaikkiin viiteen aisteja. Keskity tuntuu viileä lakanat ihoa vasten, syke jazz virittää, kukkien tuoksu ympäri huonetta, pehmeä tarkennus kynttilänvalossa, ja maku kypsä, mehukas hedelmä. Käytä tätä kohonnut aistillinen tietoisuus tehdessäsi rakkautta kumppani.

Ole leikkisä. Jätä rakkautta muistiinpanoja kumppanisi taskustaan ​​häntä löytää myöhemmin. Ottaa vaahtokylpy yhdessä - lämpimän kodikas tunne olet, kun saat pois amme on suuri lyijy-sukupuoleen. Kutittaa. Nauramaan.

Ole luova. Laajenna seksuaalista ohjelmistoon ja vaihdella skriptejä. Esimerkiksi, jos olet tottunut tekemään rakkautta lauantai-iltana, valitse sunnuntaiaamuna sijaan. Kokeilla uusia näkemyksiä ja toimintaa. Kokeile seksileluja ja seksikkäitä alusvaatteita jos et koskaan ennen.

Olla romanttinen. Lue runoutta toisiaan kohtaan puu rinteessä. Yllätä toisilleen kukkia, kun se ei ole erikoinen. Suunnittele päivä, jolloin sinun tarvitsee vain maata sängyssä, puhua ja olla intiimi.

Tärkein työkalu on käytössäsi on oma asenne seksuaalisuudesta. Aseistettu hyvää tietoa ja positiivinen elämänasenne, sinun pitäisi pystyä nauttimaan terveellistä sukupuolielämää monien vuosien ajan.