Nipala

Miten sydänvaivoja voi vaikuttaa seksielämääsi

Sydän-ja verisuonitaudit koskettaa lähes jokaisen elämään jollain tavalla. Ehkä yrität alentaa verenpainetta tai kolesterolia tasolla. Ehkä olet hoitanut vanhemman seuraavat sydänkohtaus. Tai, jos olet kuten miljoonat ihmiset, tauti saattaa jopa häiritä rakkauselämä.

Sydänsairaus ja erektiohäiriöt (DE)-kyvyttömyys mies saavuttaa tai ylläpitää erektio yhdynnän-osakkeen hyvin läheinen yhteys. Itse asiassa, erektiohäiriöt pidetään nykyään enimmäkseen verisuonisairauksia. Yli 70 prosenttia erektiohäiriön tapauksissa arvellaan johtuvan verisuonitaudin ja diabetes.

Sydän / ed linkki

Riskitekijöitä, jotka voivat johtaa sydän-ja verisuonitauteihin ovat samat tekijät, jotka voivat aiheuttaa erektiohäiriöitä. Ne, jotka voidaan ehkäistä tai sitä muutetaan muun muassa:

Kaikki nämä tekijät voivat osaltaan kertyminen plakin verisuonia. Tämä rajoittaa veren virtausta ei vain valtimoihin johtaa sydämen, mutta jotka johtavat penikseen samoin. Ja kun veren virtaus on rajoitettu, saada ja ylläpitää erektiota on vaikeampaa.

Erektiohäiriö voi ennustaa sydänoireita

Jos sinulla on sydän-ongelmia, olet todennäköisesti kehittää Erektiohäiriö. Mutta ottaa erektiohäiriö voi toimia myös varoitusmerkki sydämen ongelmia. Ongelmia makuuhuoneessa tapahtuvat usein vuosia ennen muita merkkejä sydän-ja verisuonitauteihin olemassa. Miksi?

Valtimoihin penis ovat paljon pienempiä kuin johtaa sydämen ja muiden kehon alueille. Tämän seurauksena vaikutukset kaventunut valtimoiden ensin kokenut penis. Siksi miehellä voi olla erektiohäiriö ennen muita merkkejä sydänsairauksia esiintyy.

Hoito parantaa Erektiohäiriöt

Vähentää riskiä sydänvaivoja, on tärkeää elää terveellistä elämäntapaa. Tekemällä elintapojen muutoksia, kuten syöminen terveellisempään ruokavalioon, saada säännöllinen liikunta ja tupakoinnin lopettamiseen voi auttaa vähentää vakavuutta Erektiohäiriöt tai estää sen heikentymisen.

Kuitenkin, jos valtimot ovat jo vaurioitunut, saatat tarvita hoitoa parantaa seksuaalinen toiminta. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

  • Lääkkeitä suun kautta parantaa penis vastaus seksuaalista stimulaatiota. He työskentelevät lisäämällä vaikutuksia typpioksidin, kemikaali, joka rentouttaa lihaksia peniksen jotta veren virtaus.

  • Ruiskeena lääkitys aiheuttaa välittömästi erektion, joka aiheuttaa peniksen tukkeutuvat verta laajentamalla verisuonia. Lääke ruiskutetaan virtsaputken kanssa asetin.

  • Vacuum laitteet ovat käsipumput, jotka aiheuttavat erektio piirtämällä verta peniksen jaostoissa. Tämä engorges ja laajentaa peniksen.

  • Leikkaus voidaan istuttaa laite auttaa luomaan erektio. Tai se voi auttaa rekonstruoida verisuonia, jotka estävät yhden.

Bottom line? Aivan kuin olisit nähdä lääkärin muita lääketieteellisiä kysymyksiä, keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on erektiohäiriö. Hoitoon tämä ongelma voi tehdä paremman seksielämän-ja terveemmän sydämen.