Nipala

Partner erektiohäiriöitä? miten auttaa

Neuvoja kumppanit

Mies erektiohäiriö ei ole ainoa, joka on vaikuttanut se, vaikutus ulottuu hänen kumppaninsa samoin. Kuten hänen kumppaninsa, haluat ehkä auttaa, mutta ei tiedä miten. Saatat tuntea häpeää ja mahdollisesti jopa "epänormaali", koska seksuaalisen vaikeuksia teidän suhteeseen. Samaan aikaan te kaksi eriytyvät toisistaan ​​hiljaisuudessa.
Alla on ehdotuksia joitakin tapoja, joilla voit auttaa.
Keskustelemaan asiasta. Hyvä viestintä on perusta kestävä suhde. Kohdata mitään huolenaiheita sinulla voi olla noin erektiohäiriöt keskustelemalla tunteita ja kertoa parisi että välität. Pitää linjat viestinnän auki ennen, sen aikana ja sen jälkeen rakastelu.
Rauhoittaa kumppani, että hän ei ole yksin. Muistuttaa häntä (ja itse) että miljoonat miehet ovat erektiohäiriöt ja että se on hoidettavissa lääketieteen tauti.
Oppia taudista ja hoitovaihtoehdoista. Tiedot todella on valtuuttamisesta. Paras hoito Erektiohäiriöt on yksi että te molemmat samaa mieltä sopii useimmille mukavasti rakastelusta.
Tarjoamme mennä kumppanisi kanssa hänen lääkärin vastaanotto. Yleensä pariskunnat, jotka työskentelevät yhdessä on parhaat mahdollisuudet onnistuneen hoidon. Mutta jos kumppanisi haluaa nähdä hänen lääkäri yksin, kunnioittaa hänen yksityisyyttään. On muitakin tapoja, joilla voit tukea hänen hoitonsa.
Auttaa kumppanisi auttaa itseään. Muista, että huono terveys tottumukset, kuten tupakointi ja runsas juominen voi aiheuttaa erektiohäiriöitä. Kannustavassa ja tuomitsevaa tapa kannustaa kumppanisi murtaa nämä tavat. Mikä on hyvä hänen yleinen terveydentila on hyvä seksuaalista suhdetta.
Ilmaista rakkautta monin tavoin. Laajenna ohjelmistoon intiimi ilmaisuja. Rakastelu voi tyydyttää jopa ilman erektiota.