Nipala

Erityinen osa: sydän-yhteydet: testosteroni, sukupuoli ja sydän

Testosteroni oli aikoinaan ajateltiin olevan huono sydän, avain kuljettajan takana aikaisemmin ulkonäkö sydänsairauksia miehillä kuin naisilla. Mutta yhä useammat tutkimukset osoittavat, että ikääntyvien miesten, se on liian vähän testosteronia, joka aiheuttaa ongelmia. Miehillä testosteronin auttaa verisuonten laajentaa, ja kuljettaa enemmän verta tarvittaessa. Se parantaa verenpaine ja kolesteroli arvoja ja voivat vaikuttaa myönteisesti sähköjohtavuuden sydämessä. Alhainen testosteroni on yhdistetty monia terveysongelmia miehillä, jotka vaihtelevat kehitystä tyypin 2 diabeteksen luukatoa, masennus, ja menetys seksuaalisen kiinnostuksen.

Kolesteroli-tukkeutunut valtimo voi haitata myös seksuaalista toimintaa. Kun touch, katsoa, ​​vaikka ajatus nykäisyjä aivot lähettää signaaleja kiihottumisen, verisuonten penis rentoutua ja laajentaa. Extra veri virtaa penikseen, jolloin kudos jäykempi ja puristamalla pikkusuonia että valua verta pois peniksen. Kertymistä rasva plakin sisällä verisuonia kaikkialla elimistössä voi häiritä tätä prosessia, heikentää tai estää erektio.

Erektio-ongelmia olisi tarkasteltava perusteellisesti check-up merkkejä sydänsairauksia. Tämä sisältää testaus korkea kolesteroli, korkea verenpaine ja diabetes, sekä keskustelua siitä oireita, jotka voisi luulla ateroskleroosin muualla kehossa, kuten rinta paine, jaksot hengenahdistus tai kipu vasikka lihaksia kävellessä. Pitkäjänteisesti töitä liikunta, terveellinen syöminen, ja tupakoimattomuus voisi parantaa sydämen terveyttä ja seksuaalista toimintaa.