Nipala

Oireet

Selaa:

Oireet

Hengitysvaikeuksia?

Hengenahdistus on yleinen oire keuhkoahtaumatauti (COPD).

Ottaa hengitys testi

Nivelkipuja?

Onko nivelkipu aiheuttama nivelreuma, nivelrikko tai tuki-ja liikuntaelinten sairaus?

Löytää vihjeitä täällä

Tulehdusta ja turvotusta

Turvotus on yleensä merkki ylimääräisen nesteen kertyminen tai tulehdus kehossa. Turvotus voi olla laaja tai paikantaa tiettyyn alueen elin.

Nivelkipua ja reumasairauksien oireita

Nivelkipu voi esiintyä kanssa tai ilman liikkeen ja voidaan kuvata tulehdus, lisääntynyt lämpöä tai polttamalla, arkuus, jäykkyys, tai särky.

Pistely kipu ja puutuminen

Epätavalliset tuntemukset kuten pistely, polttava, tai "nastat-ja-neuloja" tyyppinen kipu kutsutaan paresthesias. Parestesia on epänormaali sairaus, jossa tunnet tunne polttava, tunnottomuus, pistely, kutina tai pistely.

Ihottuma ja infektio

Ihottumia näyttää hyvinkin erilaiselta, laajuudesta ja vakavuudesta. Ihottumat voi olla punainen, valkoinen, violetti tai hopea väri, ja nosti, kuoppainen tai litteä rakenne. Ne voivat myös skaalaus tai hilseily pois ihosoluja.

Yskä, ruuhkia ja hengitys

Sitkeä yskä on oire monenlaisia ​​lievästä vakavaan tauteihin, sairauksiin ja sairaudet kuten infektio, tulehdus, trauma, maligniteetti, hengitysteiden tukkeutuminen, ja muu epänormaali prosesseja.

Ripuli ja uloste

Useimmissa tapauksissa ripuli kestää vain päivän tai kaksi ja ei tarvitse hoitoa. Mutta ripuli, joka liittyy verinen uloste, peräsuolen verenvuoto, veren oksentaminen, huimaus, pyörtyminen, tai vaikea kipu vaatii kiireellistä arviointia.