Nipala

Ihonhoito vinkkejä ruusufinni

Ei ole parannuskeinoa ruusufinni. Mutta sairaanhoidon avulla voit hallita oireita. Lääkäri voi määrätä yhden tai useamman ajankohtaisista hoitoja soveltaa ihoa päivittäin. Voit myös antaa suun kautta otettavia lääkkeitä (suun kautta otettuna). Lievittää silmäoireet, voit käyttää silmätippojen ja lääkkeitä suun kautta. Leikkaus voidaan tehdä korjata rhinophyma (kun punoitus ja turvotus aiheuttaa nenän suuremmaksi).

Roolisi sairaanhoidon

Kuinka hyvin hoito toimii riippuu osittain sinua. Noudata lääkärisi hoitosuunnitelman. Ruusufinni oireita usein saada paremmin lääkkeitä. Mutta ne ovat yleensä pahenevat uudelleen, jos lääkitys lopetetaan. Jos oireet jatkuvat tai pahenevat, kysy muita hoitovaihtoehtoja.

Ruusufinni omahoidon

Lisäksi kiinni hoitosuunnitelma, noudata näitä vinkkejä hoitaa ihoa:

  • Pese kasvot kahdesti päivässä lempeä kasvojen puhdistusaine. Huuhtele iho huolellisesti lämpimällä (ei kuumalla) vedellä. Taputtele ihosi kuivaksi puuvilla pyyhe.

  • Älä hankaa ihoa tai käytä sienet, harjat, tai muita hankaavia työkaluja. Se voi ärsyttää ihoa.

  • Vältä kovia pensaikot tai adstringaatioon. Nämä tuotteet voivat ärsyttää ihoa.

  • Jos ajella kasvosi, käytä sähköllä razor.

  • Valitse ihonhoitotuotteet ja kosmetiikka, jotka ovat ärsyttävän, öljytön, ja hajusteettomia.

Saada hyviä tuloksia

Oppia ruusufinni on ensimmäinen askel kohti tämän taudin torjunnassa. Asianmukaista hoitoa ja itsehoidon, voit hallita oireita ja tuntea paremmin ihoon.

Mikä aiheuttaa ruusufinni leimahduksia?

Se on usein vaikea tunnistaa tekijöitä, jotka aiheuttavat ruusufinni leimahduksia. Yhteinen laukaisee kuuluvat ääri, altistumista auringolle, alkoholisti tai kuumia juomia, mausteinen ruoka, fyysinen rasitus, stressi, sairaus, jotkut ihon tuotteita, ja lääkitys. Estämiseksi leimahduksia, pitää lista asioista, jotka näyttävät tehdä ruusufinnisi pahempi. Yritä välttää näitä aiheuttajia.