Nipala

Ruokavalio ja liikunta vinkkejä kesyttää ruusufinni

Syöminen viisaasti ja käyttävät säännöllisesti ovat avaimia hyvään terveyteen kaikille. Mutta kun on ruusufinni, on kiinni: Tietyt ruoat ja toimintaa, jotka ovat harmittomia tai jopa terveellistä useimmat ihmiset voivat tehdä ruusufinni purkautua. Suunnittelussa, mutta voit ohjata oireita silti hyödyntämästä terveellinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta.

Valitse elintarvikkeet

Zesty kulhoon chili, kuuma kuppi teetä tai jäähdytetty lasi viiniä voi tuntua ruokahalua. Silti mausteinen elintarvikkeet, kuumia juomia, ja alkoholi ovat kaikki yhteiset ruusufinni laukaisee-ja voi kipinä leimahduksia alttiilla henkilöillä. Jotkut ruusufinni sairastuneille vaikuttaa myös elintarvikkeita, kuten maksa, juusto, suklaa, vanilja, munakoiso, ja avokado.

Älä anna ruusufinni pilata ruokahalu. Näin voit nauttia herkullista, ravinteikas ruokavalio ja vielä pitää ruusufinni kurissa.

  • Rajoittaa alkoholin. Eräässä tutkimuksessa 1066 ruusufinni potilailla, 52 prosenttia sanoi alkoholia tehneet oireita pahempi. Viini ja olut ovat top rikoksentekijöille. Jos juot, kokeile ampui gini, vodka, tai viskiä sekoitettuna 6 unssia jäävettä. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kiinni alkoholiton juomia.

  • Katso kuuma mausteet. Yhteinen häiriköiden kuuluu chilijauhetta, cayenne, musta, valkoinen ja punainen paprika, ja currya. Sammuta lämpöä korvaamalla "siistimpi" mausteita. Sijasta chilijauhetta, cayenne, tai pippuria, kokeile kuminaa tai oreganoa. Tilalle currya, kokeile korianteri, kurkuma tai kanelia.

  • Chill kuumia juomia. Kuumaa kahvia, teetä, kaakaota, ja siideri ovat yleisiä aiheuttajia. Jos olet vaikuttanut, anna juomasi viileänä pidempään tai valita Iced versiot.

  • Pidä päiväkirjaa. Ruokavalion laukaisee vaihtelevat henkilöstä toiseen. Paikantaa sinun, kirjoita mitä syödä ja juoda, ja huomata miten ruusufinnisi reagoi. Kun olet tunnistanut epäillyn ruoka, vähentää tai välttää sitä, ja katso, jos ruusufinnisi paranee.

Treenata käyttää rutiininomaisesti

Säännöllinen liikunta on erittäin tärkeää yleistä terveydentilaa. Se auttaa hillitsemään paino, parantaa mielialaa, ja vahvistaa lihaksia ja luita. Se vähentää myös riskiä sairastua sydänsairauksiin, diabetekseen ja tiettyihin syöpiin. Haittapuolena, kehon lämpötila nousee, kun liikut, ja joka voi kipinä ruusufinni purkaus. Tutkimuksessa ruusufinni potilaiden aiemmin mainittiin, 56 prosenttia sanoi raskas harjoittelu oli laukaista heille.

Älä anna ruusufinni sivutoimisia harjoituksen suunnitelmia. Näin voit pysyä aktiivisena ja vielä pitää kahva oireita.

  • Vähentää intensiteetti. Tähtää kohtuullisin ponnistuksin. Sillä tasolla, pystyt puhumaan harjoituksen aikana, mutta liian hengästynyt laulamaan laulun. Terveyshyötyjä, Centers for Disease Control and Prevention suosittelee 150 minuuttia kohtalaisen aerobista toimintaa joka viikko, hajallaan melkein joka päivä.

  • Lyhennä harjoitus. Hajottaa päivittäistä harjoituksen lyhyemmiksi, useammin paloina. Vain varmista, että jokainen on vähintään 10 minuuttia pitkä.

  • Pysyä viileänä. Sip vettä, pureskella jääpaloihin, tai sumua kasvosi. Kun käyttää ulkona lämpimällä säällä, rajoittaa toimintaa aikaisin aamulla tai illalla tuntia. Käyttäessään sisätiloissa, käynnistä tuuletin tai ilma diseaseer.

On tärkeää hallita ruusufinni. Mutta se on myös tärkeää turvata yleistä terveydentilaa. Näitä vinkkejä, voit saada kaikkea.