Nipala

Ymmärtäminen ruusufinni

4 eri ruusufinni

Ruusufinni on yksi yleisimmistä - ja vähiten ymmärretty - ihosairaudet. Useimmat ihmiset eivät tiedä, että ruusufinni ei näytä samaa kaikille. Tutustu kaikkiin neljä ruusufinni ›

Ruusufinni ja aikuisen akne

Selvisit murrosikäinen, sen sudenkuopat ja huiput. Olet vapaa ja koettelemuksia aikaisin 20s. Mutta tiellä elämän, muut vaarat kangaspuut-ruusufinni ja aikuisen akne, joka voi rutto jopa kaikkein kulunut ihoa. Ja luulit nähnyt viime kauneusvirhe.

Ruusufinni vaikuttaa noin 13 miljoonaa aikuista, etenkin reilun nahaton ihmisiä vuotiaille 30 ja 50. Se voidaan sekoittaa aikuisen akne, mutta ruusufinni ei ole mustapäitä (comedones), ja aikuisen akne ei aiheuta huuhtelua.

Ruusufinni ja akne voi vaikuttaa ohi murrosiässä, saada faktoja näistä yhteisistä ihotaudit ›

Punainen kasvot voi merkitä ruusufinni

Useimmat meistä ovat nähneet jonkun rosacea, krooninen ihosairaus, joka voi aiheuttaa kasvojen punoitusta, kuoppia, pimples, paksu iho ja jopa silmien verestys. Mutta emme useinkaan tiedä, mitä me näemme, kun katsomme tämän ongelman edessä.

"Joskus ihmiset uskovat tämän kasvojen punoitus tulee juomasta alkoholia", sanoo John E. Wolf Jr., MD, tiedottaja National Ruusufinni Society (KMT). "Ihmiset ajattelivat WC Fields oli muhkurainen nenä juomasta. Mutta hänellä oli rhinophyma, muoto ruusufinni aiheuttaa ihon paksuuntuminen nenän."

Lue lisää ja kerrottava tästä taudista ›