Nipala

Positiivinen puoli ADHD

Kuulet paljon haasteita elää ADHD. Mitä et kuule keskusteltu niin usein on myönteinen puoli tauti. Vielä suotuisat aspektit ADHD-energiaa, spontaanisuutta, luovuutta, joustavuutta-ovat yhtä todellisia kuin kielteisiä.

Energized elämää

Jos sinulla on hyperaktiivinen muoto ADHD, tiedät miltä tuntuu olla liikaa hyvä asia. Sinulla energiaa polttaa, mutta se ei ole helppoa kanavoida tuottavasti. Hoidon, voit ehkä soittaa alas yliaktiivisuutta tervettä.

Yksi tapa laittaa kaikki, että energian hyvään käyttöön on liikunnan. Pyritään vähintään 150 minuuttia kohtalaisen aerobista toimintaa joka viikko. Se sisältää toimintoja, kuten reipasta kävelyä, vesijumppaa, kohtalainen pyöräily, tai kaksinkertaistuu tennis. Vaihtoehtoisesti voit tehdä 75 minuuttia viikossa voimakkaan intensiteetin toimintaa, kuten lenkkeily, sylissä uinti, nopea pyöräily, tai sinkkuja tennistä. Harjoitukset kuulostaa... hyvin, toimivat. Mutta ne voi tuntua pelata, kun olet saanut energiaa, jotta ne nautintoja kuin urakka.

Spontaani hymyilee

Joskus saatat olla impulsiivinen. Muina aikoina, saatat olla epätarkan. Mutta yksi asia sinun koskaan on tylsää. Ihmiset ADHD taipumus olla spontaani ja innostunut, ja ne ovat ominaisuuksia, jotka muut ihmiset reagoivat.

Antaa muille mahdollisuuden tietää hauska puoli persoonallisuuttasi. Tämä saattaa merkitä valita tilanteissa, joissa spontaanisuus on arvostettu tai jaettu, kuten interaktiivisia pelejä, ulkoilua, tai matkoilla. Tämä voi tarkoittaa myös sitä harjoitellaan sosiaalisia taitoja, jotka auttavat sinua hallitsemaan käyttäytymistä, joka laittaa ihmiset pois, kuten on huono kuuntelija, unohtaen näy, tai blurting ulos asioita parasta jättää sanomatta. Kun käsittelet niitä käyttäytymismalleja, sinun parhaat ominaisuudet ovat etusijalla.

Creative henget

Yksi vähemmän tunnettuja etuisuuksia ADHD on yhdessä luovuutta. Eräässä tutkimuksessa, jossa verrattiin opiskelijoiden kanssa ja ilman ADHD todettiin, että ne, joilla häiriö yleensä teki paremmin testi erilaisia ​​ajattelu. Tämä on sen tyyppinen ulkopuolella-the-box ajattelua, joka auttaa ihmisiä keksimään luovia ideoita.

Etsiä keinoja edistää luovuutta ja mielikuvitusta. Jaa innovatiivisia ideoita pomo töissä, vievät taidetta tai kirjallisesti harrastuksena, tai liittyä keitto-tai tarinankerronta luokka. Pitää akut ladattuina, jotta aikaa rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Tutkimus osoitti myös, että saada paljon REM-unen-vaiheessa unen liittynyt nopeaa silmän liikkeitä ja unet-on toinen tapa lisätä luovuutta.

Joustava ajattelijoita

Olet luultavasti käytetään jongleerausta paljon erilaisia ​​ajatuksia kerralla. Tämän seurauksena et voi saada asettaa yksi tapa toimia liian aikaisin. Sen sijaan sinulla voi olla luonnollinen taipumus kohti oleskelevat avoin uusia ideoita ja yrittää uusia asioita.

Ottanut liian pitkälle, että suuntaus voi olla ylivoimainen. Mutta hoidon, saatat pystyä hyödyntämään sitä hyväksesi. Yrittää uusia asioita-elintarvikkeet, musiikki, urheilu, tai vain mielenkiintoisia tapoja viettää lauantai-voi rikastuttaa elämääsi. Ja sopeutua nopeasti uusiin tieto voi olla plus nopeatempoisessa työympäristössä. Yhdistää, että energiaa, innostusta ja luovuutta, ja olet voimaksi kanssa.