Nipala

Psyykkinen sairaus liittyy suurempi riski kuolla jälkeen sydänkohtauksen

Mielisairaudesta kärsivien henkilöiden on suurempi todennäköisyys kuolla seuraavan sydänkohtaus tai vakava sydämen toimintahäiriöitä, uusi tutkimus toteaa.

Yksi selitys tälle riski on, että ihmiset mielisairauteen ovat 14 prosenttia vähemmän todennäköisesti saada ihmishenkiä pelastavia hoitoja heidän sydänsairaus, tutkijat löysivät.

Nämä hoidot sisältyvät sepelvaltimoiden ohitusleikkaus (ohitusleikkaus) ja pallolaajennus (menettely avata estetty valtimoissa käyttäen stentti), jotka molemmat on osoitettu parantavan tuloksia sydänpotilaiden, tutkijat sanoivat.

Tutkimuksen julkaistuun 1 British Journal of Psychiatry, tutki 22 julkaistut tutkimukset, joissa verrattiin hoidon taso annetaan niille kanssa ja ilman vakavia mielenterveyshäiriöitä.

"Vuonna 10 tutkimuksissa että erityisesti osoitettu hoito ihmisille, joilla on skitsofrenia, joilla tauti sai vain puoli interventioiden tarjotaan niille ilman skitsofrenia ", johtava tutkija Alex J. Mitchell, ja Leicesterin yliopisto ja yliopistolliset sairaalat Leicesterin NHS Trust, sanoi lehdistötiedote yliopistosta.

Kuudessa tutkimuksessa oli mukana yli 800000 ihmistä todettiin, että kuolemanriski oli 11 prosenttia korkeampi vuoden kuluttua sydäntapahtumaan ihmisiä, joilla on ollut vakava psyykkinen sairaus kuin ilman.

"Ihmiset, joilla tiedetään mielenterveyden sairaudet ovat korkeammat tausta hinnat sydän riskitekijöitä, kuten tupakointi, toimettomuuden ja lihavuus. Tiedämme jo, että tämä heijastuu korkeampi sydänsairauksia, mutta mitä me osoitamme tässä on, että kuolleisuus on suurempi jälkeenkin potilaat kuuluvat terveydenhuollon ", Mitchell sanoi. "Emme vielä tiedä syytä näitä köyhempien tuloksia, mutta on huolestuttavaa, että meillä on myös löytää tällainen potilaat voivat saada harvemmin hengenpelastus interventioita."

Tutkimuksen tekijät päättelivät lisää tutkimusta tarvitaan, onko potilailla, joilla on vakava psyykkinen sairaus ovat vähenemässä hoitoa vai lääkärit eivät tarjoa samantasoista hoitoa mielisairaat, että ne tarjoavat potilailleen ilman mielenterveyshäiriöitä.

Lisätietoja

Yhdysvaltain National Institute of Mental Health tarjoaa tilastoja esiintyvyydestä, hoidot ja kustannukset mielisairautta.