Nipala

Diabetes tuplaa riskin erektiohäiriön

Diabetesta sairastavat miehet ovat kaksi kertaa niin todennäköisesti vaikeuksia saavuttaa tai ylläpitää erektio (mitä lääkärit kutsuvat erektiohäiriö) kuin miehet ilman tätä ongelmaa. Se tekee diabetes yksi yleisimpiä syitä erektiohäiriön. Diabeetikkomiehillä myös taipumus kohdata tämän ongelman nuorempiin miehiin verrattuna väestössä.

Miehillä, joilla on diabetes, erektiohäiriö kehittyy yleensä vähitellen aikana kuukausia tai vuosia. Aluksi erektio ei ehkä ole yhtä jäykkä kuin se kerran oli tai ehkä ei kestä niin kauan kuin joskus aiemmin. Joskus erektiohäiriö on ensimmäinen merkki siitä, että mies on diabetes.

Diabetes voi aiheuttaa erektiohäiriöitä ainakin kahdella tavalla: se voi vahingoittaa hermoja, jotka käskevät verisuonia peniksen laajeta, ja se voi rajoittaa veren virtausta penikseen vahingoittamalla verisuonia. Diabeetikoilla on usein korkea verenpaine, korkea kolesteroli, ja korkea verensokeri-kaikki sairaudet, jotka voivat edelleen vahingoittaa verisuonia ja häiritä riittävän verenvirtauksen.

Vaikka sekä tyypin 1 että tyypin 2 diabetes lisäävät riskiä kehittää erektio-ongelmia, tutkimukset eläimillä osoittavat, että polku Erektiohäiriöt voivat vaihdella riippuen siitä, minkä tyypin diabetes mies on. Jos tämä osoittautuu totta ihmisillä tehdyissä kokeissa, se voisi olla askel kohti parempaa räätälöityjä hoitoja.

Huolellisesti verensokerin voi estää verisuonten ja hermovaurioita, jotka edistävät erektiohäiriö. Eräässä tutkimuksessa Diabetesta sairastavat miehet ja erektio-ongelmia havaittiin, että pahempaa niiden verensokeri, enemmän seksielämä kärsinyt.

Monet miehet, joilla on diabetes voi hyötyä Viagra ja huumausainerikoksia. Muita hoitoja erektiohäiriö toimivat myös hyvin Diabetesta sairastavat miehet. Näihin kuuluvat lääkkeet, jotka voidaan ruiskuttaa puolelle peniksen tai sijoitetaan sen aukon, laitteen, joka käyttää tyhjiö vetää verta peniksen, ja puhallettavat proteesit, jotka istutetaan penikseen.

Korkea verenpaine ja erektio

Miesten erektiohäiriöiden ovat noin 38% suurempi todennäköisyys on korkea verenpaine kuin miehet ilman erektiohäiriöt, mukaan tutkimuksessa, joka tutki potilaskertomus lähes 2 miljoonaa miestä. Tämä tutkimus osoitti myös, että erektiohäiriöitä esiintyy usein miehillä, jotka tupakoivat tai ovat ylipainoisia-sekä yhteisiä riskitekijöitä korkea verenpaine. Itse asiassa, erektiohäiriö on joskus miehen ensimmäinen varoitus, että hänellä on korkea verenpaine tai sydänsairaus.

Yksi asia vaikeuttaa yhteyden korkea verenpaine ja erektio-ongelmia on, että käyttö joidenkin lääkkeiden valvoa korkea verenpaine, varsinkin beetasalpaajia-on linkitetty erektiohäiriöitä. On mahdollista, että nämä lääkkeet jotenkin vaikuttaa hermostoon tai veren virtauksen tavoilla, jotka ovat hyväksi sydämen valtimoiden mutta huono veren virtausta penikseen. On myös mahdollista, vaikutus voi olla ainakin osittain psykologinen. Kun Erektiohäiriöt tapahtuu, kun mies alkaa ottaa uuden lääkityksen, on mahdollista, että pelot hänen terveyttään, eikä lääkitystä itse käynnistävät ongelma.

Lisäksi on tietoinen mahdollisista sivuvaikutuksista on osoitettu saada ihmiset todennäköisemmin tunnistaa vaikutuksia epänormaalia. Yhdessä tutkimuksessa tarkasteltiin miesten äskettäin diagnosoitu sydänsairaus-mutta ilman erektiohäiriö-joka alkoi ottaa beetasalpaaja atenololin (Tenormin). Niistä, jotka kerrottiin lääkkeen mahdolliset seksuaalinen sivuvaikutuksia, lähes kolmannes ilmoitti, että heillä vaikeuksia saada tai ylläpitää erektiota saatuaan ottaen atenololi jonkin aikaa. Sitä vastoin vain 3% miehistä, jotka ei kerrottu lääkkeen nimen tai sen haittavaikutukset kertoi kokeneensa erektiohäiriöt ottaen se.

Vaikka verenpaine lääkitys voisi mahdollisesti aiheuttaa erektiohäiriöitä, ongelma näyttää olevan suurempi diureetteja ja beetasalpaajia kuin ACE: n estäjien. Jos koet erektiohäiriö pian aloittamisen jälkeen potilas tarvitsee jotakin näistä lääkkeistä, kysy lääkäriltäsi, jos voit kokeilla eri lääkitys.