Nipala

Oireet ja diagnoosi

Totuus triglyseridit

Triglyseridit ovat yleisin rasvaa kehossa. Jos olet ollut veren testattu kolesteroli, sinun tulisi myös olla triglyseridiarvoa pisteet. Selvitä, mitä triglyseridiarvoa pisteet paljastaa terveydestäsi ›

8 yksinkertaisia ​​tapoja lisätä liikkuvuutta päivälle

Istut alas juuri nyt? Jos näin on, voisit olla nostaa triglyseridejä ja alentaa elinajanodote.

Asennus tutkimus osoittaa, että laiskuus on todellakin yksi seitsemän kuolemansyntiä. Erityisesti enemmän aikaa vietät istuu takana, sitä suurempi triglyseridipitoisuus ja liittyy muita riskitekijöitä sydänsairaus, diabetes, ja, tuota, kuolleisuus.

Stand up alemman triglyseridit ›

Riskitekijöitä korkeat triglyseridiarvot

Monet tekijät lisäävät riskiä sairastua korkeat triglyseridiarvot. Hyvä uutinen on, että useat ovat kokonaan tai osittain omassa valvonnassa. Muuttamalla käyttäytymistä, voit ehkä vähentää riskiä.

Lihavuus - termi liikaa rasvaa - on suuri vaikutus triglyseridejä. Erityisen suuri riski on, jos käytät ylimääräistä kiloa vyötäröllä. Ovat lihavia usein kulkee käsi kädessä liikunnan puute. Mutta mitä tahansa painoa, liikunnan puute lisää myös mahdollisuutta triglyseridien ongelma.

Liiallinen alkoholin - yli kaksi juomia päivässä miesten tai yhden juoman naisille - liittyy korkea triglyseridi samoin. Muut elämäntapaan liittyvät tekijät, jotka voivat olla mukana muun muassa tupakointi, ja jotkut ihmiset, korkea-hiilihydraatti ruokavalio.

On olemassa kaksi riskitekijöitä sinun tarvitsee tietää ›