Nipala

Mitä välttää herkkäihoisille

Herkkä iho voi olla monenlaisia. Voit saada ärsytystä tilaisuus tai kokee vakavia puhkeamista ekseema Vaikeaa kutinaa, punoitusta ja jopa verenvuotoa. Joskus on vaikea tunnistaa laukaisee ja syyt, kuten genetiikan ja vuodenaikojen vaikuttaa jotka voivat aiheuttaa leimahduksia. Silti, on olemassa asioita voit välttää minimoida ärsyttää herkkää ihoa. Ensinnäkin vaikka sinun pitäisi vierailla ihotautilääkäri nähdä, jos on olemassa jokin perussairaus aiheuttaa iholle kysymys.

  1. Vältä hajustettuja pyykinpesutuotteet. Vaikka jokainen rakastaa haju puhdas pyykki, niille, joilla on herkkä iho, makean tuoksuinen pyykinpesuaine voi aiheuttaa ärsytystä vähän kutinaa täysi-out polttaa. Viimeaikaiset tutkimus Britanniassa havaittiin, että kapseloitu entsyymejä, jotka auttavat biohajoavuus ja puhdistustehoa alemmilla veden lämpötila todellisuudessa eivät aiheuta allergioita. Ne voivat kuitenkin olla ärsyttäviä ihmisiä, joilla on herkkä iho. Etsi pesuaineella ja kuivausrumpu arkkia, jotka ovat vapaita Värien ja tuoksu. Koska lisähyöty, tämäntyyppisiä tuotteita ovat usein parempia meidän envoirnment. Muut laukaisee välttää, kun se tulee vaatteet ovat aivan uusia vaatteita, joita ei ole pesty (varsinkin ne, jotka ovat raskaita väreillä). Uudet vaatteet voivat sisältää formaldehydiä tai muita kemikaaleja. Luonnonkuitujen kuten 100 prosenttia villaa voi myös aiheuttaa herkälle iholle kapinaan.

  2. Hajuvedet, kylpy kuplat, tuoksuva voiteet. Jos olet epävarma, lukea ainesosat teidän siivoojat ja saippuat, ja pitää se yksinkertainen. Cetaphil tai Dove ovat suuri koko kehon puhdistus, jos sinulla on herkkä iho. Myös Aveeno tuotteita ja vauvan tuotteita herkälle iholle ovat myös turvallisia tuotteita. Vältä spray hajusteita ja kehon roiskeilta, vaan kannattaa käyttää luonnollisia öljyjä. Helokkiöljy paitsi tuoksuu hyvälle, mutta tutkijan työhön Kalkutan National Medical College viime vuonna, että se voi auttaa rauhoittavat kärsiville ihottumaa ja ärsytystä.

  3. Pitkäaikainen altistuminen veden. Tämä yksi on hieman counterintuitive. Tuntuisi siltä, ​​että kosteus olisi hyvä asia, mutta liian paljon vettä pitkä kylpy tai uida voi aiheuttaa ihon leimahduksia. Ota lyhyt kylpy käyttämällä vain Cetaphil puhdistusaineet. Ja pitää lämpötilan haaleaa-korkeita lämpötiloja ja äkillisiä lämpötilan muutoksia voi pahentaa tai laukaista ekseema flare-ups.

  4. Vähentää stressiä. Korkeampi ilmaantuvuus ekseema ja ruusufinni nähdään, kun uhri on alle stressiä. Esittele rentoutumisen tekniikka osaksi päivittäistä elämää, kuten meditaatio, jooga, tai vain kävely yleisesti vähentää reaktio stressiin. Liikunnan lisääminen, olla varovainen hikoilu liikaa kuin nähdään ärsyttää herkkää ihoa, too.

Jos sinulla on pitkittynyt, selittämätön ihottuma tai ärsytys, se on aina parasta käydä lääkärin. Joitakin muotoja ekseema, kuten atooppinen ihottuma, voi vaatia reseptiä voiteet ja lääkkeet.

Schweiger Dr. Schweiger on hallituksen Certified ihotautilääkäri yksityisen käytännössä Manhattanilla. Hän harjoittelee kosmetiikka ja yleiset ihotaudit, jossa keskitytään erityisesti laser-ja valo-hoitoja http://www.nyccosmeticdermatology.com/.