Nipala

7 selviytymisen vinkkejä kroonisesta migreenistä kärsiville

Koska neurologi erikoistunut päänsärkyä, näen potilailla, joilla on kroonisen migreenin-vakava ja heikentävä sairaus, joka voi aiheuttaa kohtalaista tai vakavaa vamma. Mukaan Migreeni Research Foundation, noin 2% ihmisistä Euroopassa kärsivät kroonisen migreenin. Krooninen migreeni on määritelty päänsärkyä, jotka tapahtuvat yli 15 päivää kuukaudessa. Jotkut ihmiset kärsivät migreeni päänsärkyä jatkuvasti koko päivän, joka päivä.

Migreeni on neurologinen sairaus. On tärkeää ymmärtää, että kroonisen migreenin ovat fysiologisia, ei psykologinen. Ne liittyvät siihen, miten kehosi toimii ja ei johdu ongelmia mieltäsi. Tärkeintä on, migreeni on enemmän kuin huono päänsärky. Se on kokoelma neurologisia oireita, jotka voivat olla päänsärky, näköhäiriöt, huimaus, pahoinvointi ja oksentelu, ja äärimmäinen herkkyys valolle, ääni, kosketus ja tuoksu.

Kroonisen migreenin johtuvat yhdistelmä ympäristö-ja perinnölliset tekijät. Jotkut kertovat minulle, että "äitini on migreeni, mutta hän on niitä kerran vuodessa." Ottaa perheenjäsen, joka kärsii tahansa migreeni voi osoittaa geneettisten taipumusten mikä sinusta alttiimpia saamaan päänsärkyä. Yksi perheenjäsen voi olla päivittäistä päänsärkyä, toinen vain kerran vuodessa.

Vaikka et voi valita vanhempiasi, voit käsitellä päänsärky aiheuttajia. Stressi, magnesiumin puutos, kofeiinin kulutus, unirytmiä ja ravitsemukselliset tekijät voivat aiheuttaa päänsärkyä. Ensimmäinen askel oppia teidän päänsärky laukaisee on pitää päiväkirjaa. Olen kehittänyt iPhone, päänsärky helpotusta Diary, auttaa potilaita pitämään tarkkaa kirjaa niiden päänsärkyä. Keeping päiväkirja auttaa sinua oppimaan mikä laukaisee oman päänsärkyä ja auttaa lääkäriä suunnittelemaan hoitosuunnitelma nimenomaan sairauden.

Olen usein suositella seuraavia hoitoja minun krooninen migreeni potilaat: Vältä kofeiinia, saada säännöllinen liikunta, kokeile Biofeedback / meditaatio, ottaa magnesium täydentää, ja yrittää Botox (tyypin botulinumtoksiini). Yli 70%: lla potilaista kohtelen Botox löytää helpotusta. Tässä muutamia muita selviytymisen vinkkejä Minulla on ihmisiä, jotka kärsivät kroonisesta migreenistä.

  1. Saada aerobista liikuntaa. Yksi todistettu tapoja lievittää stressiä, etenkin todistettu auttavan ihmisiä migreeni, on säännöllinen aerobinen liikunta. En yleensä suositella vähintään kolme kertaa viikossa vähintään 30 tai 40 minuuttia. On suora korrelaatio enemmän liikuntaa ja vähemmän päänsärkyä. Jotkut potilaat sanovat heillä ei ole aikaa käyttää, mutta sinun on myös harkittava aikaa menetetään, kun et kärsivät migreeni. Liikunta on välttämätöntä, jos haluat saada paremmin.

  2. Kokeile rentoutuksen. Kaikki tietävät, että stressi on suurin syy päänsärkyä, ja rentoutumista hoito auttaa. Biofeedback on eräänlainen atk rentoutumisharjoituksiin, ja se toimii monille minun potilaille. Vaiheittaiseen lieventämiseen myös toimii, kuten joogaa ja meditaatiota. Kaikki rentoutumisterapioita ovat yhtä tehokkaita.

  3. Kiinni säännöllisen nukkua aikataulu. Mene nukkumaan samaan aikaan joka ilta; herätä samaan aikaan joka aamu, jopa viikonloppuisin. Molemmat unen puute ja liian paljon unta voi aiheuttaa päänsärkyä.

  4. Ottaa magnesium täydentää. Magnesium puutos voi aiheuttaa migreeni päänsärkyä joillekin ihmisille. Oireita magnesiumin puute ovat migreeniin, kylmät kädet ja jalat, kuukautisia edeltävä oireyhtymä, ja lihaskrampit jaloissa. Täydentää magnesiumia, aloittaa 400 mg vuorokaudessa.

  5. Vältä ruoan aiheuttajia. Mitkä elintarvikkeet laukaista päänsäryn vaihtelee eri potilailla. Jotkut ruoka laukaisee ovat nopeasti selvää. Jos sinulla on lasin viiniä ja saat päänsärkyä, niin viini on yksi ruoka laukaisee. Muita yleisiä ruoka laukaisee ovat suklaa, MSG (natriumglutamaatti), säilöntäaine kuormattuna ruokaa, ja makeutusaineita. Monet päänsärky kärsii voi olla myös gluteenia herkkyys ja pitäisi yrittää gluteeniton ruokavalio. Lopuksi, sokeri herkkyys on yleinen ongelma päänsärky sairastuneille.

  6. Vältä kofeiinia. Potilaat eivät useinkaan ymmärrä kofeiini on syyllinen, koska kofeiini usein auttaa heitä paremmin. Tosiasia on, että kofeiini peruuttaminen on mitä on heille heidän päänsärkyä. Heillä on kofeiinia ja he tuntevat paremmin, mutta kaksi tuntia myöhemmin he tarvitsevat enemmän kofeiinia.

  7. Harkitse täydentää. Lopuksi on joitakin ravintolisiä, jotka voivat auttaa ihmisiä, joilla on kroonisen migreenin, kuten Q10 (300 mg), butterbur (150 mg), feverfew, riboflaviini (B2-vitamiini), B12-vitamiinin, ja kalaöljy. Muista, että butterbur on myrkyllinen kasvi, joten sitä ei pidä käyttää mihinkään muuhun kuin sen puhtaassa muodossa. Keskustele lääkärisi ensin ennen kuin lisäät täydentää omaan ruokavalioon.